Rubriktorka

Tror jag använt upp alla rubriker man kan ha, får söka inspiration någonstans. Men inte just idag, för jag måste måste sova. Låg och nästan somnade här inunder täcket nyss. Har till skillnad från de flesta två dagar kvar på arbetsveckan. Samt att jag ska måla, städa och flytta. Sen ska det tvättas, shoppas och jag vet inte vad. Tack för all hjälp iallafall. Tack mamma som hjälper mig med att anmäla allt som behöver åtgärdas i nya lägenheten. Jag har för bövelen heltäckningsmatta i sovrummet. Inte alls okej när man är kvalsterallergiker.

Imorgon blir det alltså, upp, åka till jobbet. Jobba till 15 nånstans, sen hem hit och vänta på farsan, sen till nya lägenheten och måla med färgen ”stone”. Sen kommer syster K och mamma och städar. 80-åriga ungerskan var inte så haj på det där. Väldigt smutsigt. Ska klämma in en ny spisfläkt med. Ett måste. Kanske hinner till BoButiken och beställa efter jobbet.

Sen när det förhoppningsvis är målat och fint, ska jag hem och sova. Ska upp väldigt tidigt på lördag morgon och jobba lite mer. Storstäda sterilen på plan 6, låter inte så kul, men det är bara att hugga i och kämpa på. Går nog rätt fort. Brukar vara så när man jobbar på och liksom uppslukas i sitt arbete. Sen hem och flytta grejer. Kanske tar en sväng förbi Ikea, eller nåt annat skoj. Ska köpa mattor och julprylar på Rusta iallafall. Ska bli så kul att få inreda.

Sen på Söndag blir det mer flytt, om vi inte hunnit med allt redan. Men det märks väl. Sen är det allt upplock som gäller och ja, det lär ju bli intressant. Hoppas det blir bra iallafall. Sen ska den här gamla lägenheten städas med. Funderar på att ringa in mina fd. kollegor och se om de håller sitt löfte om att hjälpa till med det.

Nu, Sova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.