Äntligen hemma.

Ja, så är merparten av flytten avklarad. Var en väldigt lång dag igår. Men den tog slut till slut och jag fick allt gjort, hitflyttat. Idag har jag försökt skapa lite ordning i kaoset och det känns som att jag kommit en bit på vägen. Igår när jag somna var vardagsrummet fyllt med kartonger, nu är det möblerat, om än väldigt temporärt, dock möblerat. Väldigt skönt. Kommer ha en hel del småplock framför mig, men det får jag ta pö om pö.

Smulan, min kissemisse, var lätt orolig hela dagen igår, när vi började springa fram och tillbaka med möbler och kartonger. Igår efter själva flyttandet var hon väldigt jamig och sprang runt och undersökte hela lägenheten. Just nu ligger hon på en hylla i databordet och sover. Varit jobbigt för henne med. Fast hon slapp iallafall flytta alla prylar.

Vill återigen tacka L och L-Å för hjälpen. Underlättade väldigt. Tack som fan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.