Renoveringsstatus

Sa jag att jag fått kakel i köket, sa jag det? Nej? Va joo?

Så var fallet att när jag kom hem igår så kände jag en underlig doft och genast drogs mina blickar mot sovrummet. ja, äntligen tänkte jag. Men inte då. Jag har längtat efter att få sova i mitt sovrum sen jag flyttade in. Undra på liksom, har aldrig haft ett. Kan inte få någon riktig ordning här hemma förräns jag fått nytt golv inlagt heller. Sängen ska stå där inne, nu agerar den soffa. Bokyllorna Billy 1 och Billy 2 ska stå där, för de ska bannemig inte stå i köket som de gör nu, de passar inte in där.

Sen har vi kartongerna med alla böcker/cds/pryttlar som ska upp i hyllorna med som också står i köket. Vill ju bli av med skiten. Hoppas hoppas hoppas för bövelen att de gör det innan jul och nyår. Annars kanske de får med mig att göra, eller inte. eftersom jag är en vek liten person som sällan yttrar ett pip som klagomål. Jag är helt enkelt inte den klagande typen.

Eller jo, jag kan klaga, men då gnäller jag mest. På ett sånt där irriterande tjatigt sätt. Mest på hur orättvis världen är mot mig. Men myndigheter, företag och så vidare brukar slippa mig. Härdar ut när det gäller sånt.

Ja, för övrigt är det mesta som skulle åtgärdas avklarat. Har gardinfästen, (dock inte stänger, eftersom jag köpte fel.), jag har nya dörrkarmslister osv. Men det mögliga badrumstaket består. Också golvet i sovrummet då.

Tillbaka till vad som hade hänt i köket. Tappade visst tråden där på vägen märkte jag. Jo, när jag insåg att det inte var golvet så såg jag en spackelspade i badrummet och kollade in i köket och såg kaklet på vägen och kände att JA, vad skönt. Visste ju inte om de tänkte byta ut den hiskeliga träpanelen. Men tydligen blev det så. Tack för det Telgebostäder. Ska ta bilder och visa vad jag menar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.