Inspirerad!

Oskar har tjatat på mig att jag ska leka lite med olika sorters mat, vidga mina vyer när det kommer till mina kulinariska kunskaper. Försökte väl lite i somras, efter vi hade varit i Italien, för där blev jag ju lite smått inspirerad. Det i kombination md programmet om småfeta, lata människor som är vad de äter. En del är ju rätt stora, men där slutar nog olikheterna. För jag är precis lika dålig på att äta nyttigt som de är.

Åtminstone den senaste tiden.

Frågan är ju bara hur jag ska ha råd att äta nyttigt nu när jag gått ner i lön. Får väl börja åka och storhandla på helgerna. För i veckorna orkar jag ju ingenting. Kanske om jag börjar träna igen, vilket bestämdes idag att jag ska, på lunchtid också. Kanske hänger på MWed och MFlo när de springer med. Fast det kan bli tufft till en början.

Nej, inga ursäkter nu, måste se till att döfläsket som börjat hänga runt midjan inte stannar där för gott och växer sig större. Ny kost och mer träning och motion 2006.

Ett svar till “Inspirerad!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.