Status dagboksöverföring.

Jag håller ju på och överför alla de dagboksinlägg jag skrivit på Lunarstorm. Satt där och skrev av mig innan jag kom över det här fenomenet. Måste erkänna att det var enklare att see vilka som läste ens alster där, men det känns som att det är enklare att få ut det man skriver till fler här. Använder fortfarande Lunarstorm till att läsa andras dagboksinlägg dock. Alla har ju inte hängt på bloggtrenden.

Hur långt har jag kommit då? Om vi säger så att jag har lyckats få över 2005, halva 2004, allt jag skrev 2000 och även halva 2001. Det borde beetyda att jag har halva 2004 kvar, hela 2002 och 2003. Alltså är nog mer än hälften kvar. Någonstans mellan 7-900 inlägg till. Ja, jag var en sån som skrev minst en gång om dagen fram till åtminstone slutet på 2003. Om inte längre. Men sen så har jag inte känt av samma behov av att uttrycka mig, så att säga.

Måste propsa på att de bättre och mest insiktsfulla inläggen ligger längre bak i tiden, så bläddra bland arkiven.

Ett svar till “Status dagboksöverföring.”

  1. Pingback: Ett eko i mängden » Blog Archive » Operation slutförd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.