Jag undrar jag..

Ska jag börja följa de här nya serierna på fyran? Let’s dance verkar ju väldigt lustigt, Peppe Eng liksom, dansa en het Tango eller Salsa med någon dansdonna, kan det vara något? Commander in chief kan ju ha sitt värde i att man får se hur världen skulle se ut med en kvinna som ledare för det stora landet i väst, men kan serien nå ut till en utan att bli typisk amerikansk sörja? Det kanske är meningen att det ska vara det. Det är ju trots allt där det utspelar sig. Får ge det en chans iallafall.

Sen vet jag inte om det var något mer som jag tänkte på, har vilket fall som helst glömt det. Så nu är det dags för säng.

Nej, just det, Veronica Mars ska jag se på, efter lite inpiration från 43 minuter, fast den serien går i SVT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.