Donald Trump kan bli guvernör i New York

Donald Trump kan bli guvenör i New York.

Ska ännu en kvasikändis med tillgång till diverse miljoner satsa på politik, känns lite som när Arnold blev Guvernör i Kalifornien. Förvisso är det ju en fördel att vara ett känt namn innan och det är ju verkligen Trump. Men det betyder ju inte direkt att han är något att ha. Rent politiskt sett. Återstår att se vart han står i de viktiga frågor som en guvernör bör ta ställning i. Men å andra sidan kanske han inte ens ställer upp. Hoppas han gr sig själv ett vallöfte bara. Skippa den där saken som sitter på skallen. Ser ju för djävligt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.