Fler bloggar.

Verkar som en hel uppsjö med folk som jag umgåtts med mer i det förflutna har gått och skaffat bloggar, eller planerar att starta upp. Vissa med syften. Som Stenis och Eekot. Båda två bestämde sig för att bege sig ut i världen. För att plugga. Japanska i Japan för Stenis och kreativ design i Sydney för Eekot. Om jag förstått det rätt. Ska bli kul att följa deras äventyr ute i vida världen, som ett substitut för att jag själv inte kommer iväg liksom.

2 svar till “Fler bloggar.”

  1. Ja, jag visste inte att ni hade några. Det var när A skrev om sin på hallon som jag uppmärksammade det. Bra sätt att dokumentera sin vardag i ett främmande land. Samt hålla alla som är intresserade ajour om vad som händer liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.