Djupdykning.

Dags för djupdykning in i det ljuva landet sova-tills-jag-vaknar-utan något-som-stör. Kommer bli som en bortdomnad alkoholpåverkad junkie. Snarka så högt att katten springer och gömmer sig. Drömma om saker som inte ens mitt undermedvetna kommer minnas, bara för att jag kan. Diskutera allt med alla och inget med ingen i sömnen, med mig själv, för mig själv, utan mig själv. Försvinna, glömma, drömma. Blanda korten och ge, jag ska ut på äventyr i cerebrala landskap. Vandra längs frontallobens nycker och störtdyka nerför hypotalamus branter. Psykologisera mina tankar i dimman som omsluter mig så tätt att jag inte ens vet om jag lever eller är död. Visst fan är det skönt att bara koppla bort och försvinna in i dvalan. En nystart, en omladdning. Imorgon kan vad som helst hända, men nu!

Nu ska här sovas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.