Utmaning

Jag har blivit utmanad av egoLego att skriva mer som att jag berättar om en upplevelse. Med så mycket detaljer som går. För att få den mer levande antar jag. Nu så är det väl så att jag mer sammanfattar. Jag gör det väl lite bekvämt för mig. Går säkert att göra det bättre. Jag vet att jag gjort det förr. Ofta då jag haft diverse känslor att hantera, men det ska väl gå att hitta på lite spännande saker och upplevelser att skriva om ändå. Fast jag inte har världens mest omvälvande känsloliv just för tillfället. Kan ju alltid skriva om andra, samt göra diverse utsvävningar om allsköns ting.

Fylla ut texterna med lite liv.

För att orka uppleva det livet tänker jag sova nu. Fast det gör inget. För det är skitbra att sova.

Glöm nu inte att låtsasblogga egoLego.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.