Gå på kurs?

Folkuniversitetet
skickade hem sin katalog till mig idag. Det var inspirerande. Jag har en hel del fritid att utnyttja på ett bra sätt och varför inte komma ut och möta lite folk efter arbetstid också? Funderar på antingen lite streetdance, som jag tycker vore hur häftigt som helst. Jag har hållt på med en del sånt i mina dagar och jag vet att jag kan moves och har rytmen i kroppen. Lika bra att börja med en grundkurs ändå? Kostnaden för en sån kurs är 1200 för 10 veckor. Det är alltså 120 kronor i veckan, vilket inte alls är farligt. 120 kr/tillfälle. Varför har jag inte gjort något sånt här förut? Kanske var det skiftgången. Kanske var jag för feg för att våga mig på att testa kurser helt själv. Men nej, inte nu. Kan inte vara värre än att börja skolan, eller ett nytt jobb. Och det har jag gjort förr och det har gått bra. Måste bara veta hur det ska betalas. Just det, ska ju sälja av lite aktier till soffköp, de kan jag använda. Nu anmäler jag mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.