Övertid och kryssning.

Så ser min helg ut. Imorgon ska mitt ”gamla” område storstädas, från topp till tå så att säga. Eftersom jag är den som ”kan” området fick jag vara med där nere istället för att storstäda isolatorn. Men jag klagar inte. Vi är 5 stycken, sen kommer de som städar isolatorn ner när de är klara. Om det behövs vill säga. Det ska nog gå bra.

Ända sen jag fick byta till det andra området har allt känts så mycket lättare. Hoppas att jag får fortsätta där, men det verkar ju faktiskt så med. Jag mår helt enkelt bättre när jag får varierande arbetsuppgifter och kollegor att umgås med. Sen att det inte direkt är någon större tidspress där uppe skadar ju inte heller.

Nej, nu måste jag traska till bussen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.