gnagaren och miffot


Gedrinken sie spritzers! Kortet togs med avsikt. Det var nog inte meningen att det skulle bli bra, eller visa hur de ser ut. Men det jag fångat här är deras inre väsen. Det som egentligen bara ploppar ut ibland. En helt unik bild kan man tro, men det finns dussintals med såna här liknande fotografier. Dessa förvarar de självklart hemma i en liten rosa ask. Som de tar fram då de känner sig extra manade att vara sig själva för en stund. Bättre än Norrlands guld.

Helt seriöst så skrattade jag i fem minuter efter att bilden togs. Så jävla roliga bild har jag nog inte sett på år och dagar. Det tackar vi för. Det som är roligast är att det inte är en grimas som utförs, de bara råkade fastna med sina minspel just såhär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.