yo soy keso

En la cabeza, tror det har med det lilla faktum att jag gick upp 04.30 i morse att göra. Oh well sånt som sker, dagligen ja. Vad annars, för sova till 07 går ju faktiskt inte. nejnejnej, det gjorde man när man var liten och gick i skolan, nu är jag vuxen och arbetar för lön och mödan är värd besväret alla dagar i veckan, utom lördag och den heliga röda dagen.

Träning håller en flytande, man sjunker inte ner i ett sunkigt träsk av trötthet och somnar inte på soffan, som just nu är min säng, för de jävlarna på TB vägrar fixa nytt golv till mitt sovrum, som jag längtat efter i flera år. Flyttade ju nästan bara därför, samt att jag gillar att fly och tro att mitt liv börjar om på nytt bara för att det sker förändringar.

Men det är ju självklart inte därför det sker. Jag gör att det sker, det är min vilja och när jag ser på idrottsgalan och hör Kenny Bräck prata om målmedvetenhet blir jag inte avundsjuk, jag blir inspirerad. Jag vill också, jag kan också, jag vill!!

Hörde du det, jag kan också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.