Allmänt babbel.

Skrivkamp eller slut på inspiration för tillfället kanske? Tror det är en kombination. Det och allmän trötthet. Bör sova så fort jag skrivit klart. Men jag ville så gärna få iväg ett litet menlöst inlägg innan. Undra varför det känns så viktigt egentligen? Tror jag vet svaret, men hoppar över att besvara den frågan.

Köpte nya gympabrallor idag, för pengar jag inte har råd att avvara. Blir till att leva studentliv den här månaden. Så kan det gå när utgifterna hoppar iväg. De är iallafall jättesköna och ska användas på streetdancekursen som börjar på Måndag. De är lite tunga i resåren runt midjan, men jag hoppas att det inte blir något problem. Gick förbi lokalerna där kursen ska pågå, så nu har jag koll på vart det är med.

Jag har verkligen fått livskvalité för de pengar som jag nu förlorar iom att jag inte jobbar skift längre. Kan gå på kurser, orkar mer, har rutiner. Är inte alls uppe lika länge på nätterna som förr. orkar knappt hålla ögonen öppna efter 21. Bara därför ska jag sova nu. Ska bara berätta att jag åt lunch med min mamma idag och hon bjöd, så snäll är hon. Hoppas det inte var för att jag råkade gnälla lite om att jag är fattig 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.