vätskebrist

Ständig brist på vatten i kroppen kan leda till att man helt enkelt inte orkar med dagarna på samma sätt som om man dricker mer. Vissa symptom återfinns på denna sida. Jag är en person som aldrig gillat att dricka vatten, tycker helt enkelt inte om det. Vilket kan verka totalt självdestruktivt och allmänt korkat. Men jag gillade aldrig smaken.

När man tränar brukar det dock gå bättre. Kallt ska vattnet vara helst, annars tar det emot. Som ett illamående. Men nu tänker jag börja tvinga i mig vatten var dag. Minst en liter. Har druckit en halvliter nyss och planerar att dricka så fort jag går och kissar. Kompensera. Ja, så får det bli.

Andra bloggar om:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.