trött trött trött

Men ändå sitter jag här och sölar. Men jag är ju dum. Sen har jag en ny väckarklocka som väcker mig på riktigt. Den är på datorn och sätter igång en låt på fullt ös vid önskad tidpunkt. Imorse var det Avantasia – Reach out for the light. Vilket man väl kan säga är det man gör när man vaknar ur den djupa dvalan.

Borde försvinna in i den dimman nu, för en timme sen. Men då kom jag just hem och hade inte avverkat internet som är brukligt. Så det gör jag nu, tills jag ruttnar bort av trötthet. För jag gick inte upp 09 imorse, jag gick upp 05 och ska upp än tidigare än så imorgon. Fast jag har skrattat på revy ikväll så det gör inte så mycket? Det faktum att det är fredag igen, igen redan, vafan hände?

Somna på soffan imorgon igen. Eller på sängen som står i vardagsrummet, för de vägrar komma och lägga in mitt sovrumsgolv nån jävla gång. Nej, usch sova, för duscha hinner jag ju inte.

Ah, skönt att sova.

Andra bloggar om:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.