drömsekvens

Idag var jag trött. Är faktiskt fortfarande trött, ska just gå och sova. Imorgon är det PU-samtal med chefen, kan ju bli intressant. Ska ta upp det här med eventuell tjänstledighet när hon frågar om mina planer för framtiden. Hoppas hon gör det med. Kan ju bli lite tricky att få med det annars. Annars så ja, nej, jag vet faktiskt inte.

Hade en underlig dröm inatt. Vaknade av den. 03.50, lite för tidigt för mig. Skulle ju inte upp på iallafall en timme. Men det var en bra dröm. Ja, tänk om det var så, skulle ju vara intressant. Tänker inte gå in på några detaljer. Men den var lite annorlunda. Rätt intressant hur hjärnan får till det ibland.

Tufft om man kunde minnas sina drömmar i detalj. Skulle bli rätt mycket sjuka kortfilmer av dem.
Bara en tanke sådär. Sitter och lyssnar på Death cab for cutie, mycket bra.

Sjukt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.