blodgivare

Igår var jag på blodbussen. Tog lite blodprover för att få ge blod i framtiden. Bra sak att göra tycker jag allt, om man nu kan och inte har hälsobesvär eller fobi mot sprutor. Vilket jag absolut inte har. Jag fick fylla i det obligatoriska hälsoformuläret och kunde med glädje bocka av nej på nästan alla frågor. De enda jag inte kunde bocka nej på var de om tatuering och piercing, men det har ju gått mer än ett halvår sen sist så det gör ju inget.

Har varit en riktigt duktig pojke och inte gjort några dumheter de senaste åren. gav blod en gång för nästan 7 år sen, men sen dess har diverse saker kommit emellan, som just piercingar och tatueringar. Har även förekommit *host* oskyddat *host* sex *host*. Don’t do that at home or anywhere else, kids. Ger en bara dåliga nojjor och oro. Bättre att använda kondom! Har man inga hemma, då får man stå där utan sex. Inga ursäkter. Eller så skaffar man en kondom på nåt sätt.

Går ju att handla för en tjuga på vilken pendel-eller-tunnelbanestation som helst. 3-pack räcker ju en bit om man verkligen är så horny. Det är mitt tips. Tack för det SL, Staten och Selecta. The mighty S! Märket är easy.ac. Har aldrig testat, men vi får se om de är bra.

Nu lunch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.