Rapport från himlen?

Himlen kanske var att ta i men jag kommer att få en ärlig chans i min quest for love and glory. Var lite osäker på om jag satt löst efter senaste träffen, men det verkar som att allt är cool. Måste göra bättre ifrån mig, vara rolig, imponera lagom mycket och eventuellt göra närmanden. Nej, jag ska inte antasta damen i fråga, kanske om hon ber om det, men inte mot hennes vilja.

Ja, det ska bli spännande. Tror att hennes inledande initativ gör att jag känner mig aningen säkrare. Återstår att se hur det hela utvecklar sig. Må jag vara den avslappnade och sköna kille som bara jag kan. Låt henne se min härliga inneboende charm och humor. Låt mig få till det nu då för fan!

Och om det inte är meningen att bli något mer än ett ragg i mängden..

SO BE IT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.