Not feeling so chatty

Jag är inte den som sitter och tjattrar sådär överdrivet mycket på msn, icq osv. Om folk börjar prata och ställer frågor så svarar jag på dem, ungefär så. Ibland kanske jag kommer med lite mottugg, en fråga tillbaka. Jag är helt enkelt inte så bra på småprat och orkar inte anstränga mig alla gånger. Det är liksom inget som faller mig naturligt och jag är en person som inte kan med att bete mig onaturligt. Avstår från det så mycket jag bara kan. Det är ju fel, liksom ologiskt och puckat.

Kan inte med sånt hos mig själv, andra kan få vara såna hur mycket de vill. Det är deras liv och så vidare. Varför bother? Det kan ju vara trevligt att vara artig och tjalalala. Men neeej. USCH! De flesta kommer bara med en dryg kommentar om att jag är kort och tråkig, men en del tror att jag inte gillar dem. Så är ju dock inte fallet, alla gånger.

Vissa orkar jag inte med och därför för jag ingen direkt konversation med dem.

Enkelt really.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.