OS-feber?

Man skulle kunna tro att jag drabbats av OS-feber. men faktyum är att jag mest är sådär spontan som jag skrev för några dagar sen att jag skulle vara. Visst har jag följt OS-hoppen och därmed bloggat lite om dem med. OS är kul när det blir medalj, jag är enbart medgångssupporter. Går det åt helvete suger OS. Bara så ni vet och inte tror att jag alltid är drabbad av OS-feber. Kommer ibnte tänka mer på gulden efter OS än jag gjorde innan, men just när det sker är det lite skoj.

Apropå elitidrott, det var ju det man skulle ha satsat på som liten knodd, helst inom någon av de stora pengagivande sporterna som fotboll, basket, amerikansk fotboll eller baseboll. Fast då skulle man helst ha fötts i USA och än hellre ha annan fysiologi och anlag. Eller ett sjujävla driv bakom sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.