30+ klubb = inget för mig.

Skulle ha stannat på Hamnmagasinet känns det nästan som. Visst, det var trevligt till en början, men sen mot slutet när alla försvann och jag mest kände mig ivägen så vart det jobbigt. Det är som en helt annan värld där och jag känner mig inte riktigt bekväm med den sortens publik. Oh well. Är säkert min skräck för att åldras som kommer in i bilden där. Träffade iallafall en massa folk från förra jobbet som var där och festade. Även mina nya kollegor var där. Men jag tror de tillhör den kategorin som kanske tycker att jag inte hör hemma där. Säkert inget illa ment, men de vill väl inte ha en massa småungar rännandes på ställn som är reserverade för lite äldre. Så jag hälsade och höll mig sen undan. Nu ska jag nog se på hockey och döva hungern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.