Att orka blogga

Eller skita i det. Det var frågan fram tills jag började skriva här och nu. Ett otal ämnen skjuter genom min skalle vid olika tillfällen, men inget fastnar här. Hinner ju glömma på de timmar som går. Borde finnas instantblogging installerat i hjärnroten. Allt man tänker hamnar direkt på bloggen, där kan man snacka om att vara öppen.

Har själv inte lyckats med denna bedrift ännu. Inte efter mina mått mätt. Vet inte om jag någonsin kommer lyckas med det heller. Känner ju till bloggare som verkligen kan konsten att underhålla med sin öppenhet. Kanske ska bli ett mål hos mig med. Vi får la se. Nu ska jag sova sängen, för jag har varit uppe omänskligt länge och är asatrött.

Tills nästa gång säger jag sayonara!

3 svar till “Att orka blogga”

  1. Natten till idag sov jag väldigt mycket. Somnade innan kl. 19 igår och vaknade kvart över 23, borstade tänderna och gick och la mig igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.