Inget hände.

Så klart det inte hände något. Jag bara rapporterar om mina så kallade förförarplaner. Hela grejen har liksom domnat bort och existerar knappt längre. Var som vanligt min fantasi som svävade iväg och trodde att underverk kunde ske. Borde ju ha lärt mig vid det här laget att sånt tillhör ett väldigt fåtal undantag. Helgen var som sedvanlig, somna i soffan/sängen innan klockan slår 22 på fredagen. Lördag var det slappa inför festandet på kvällen, sen var det förfest och utgång. Men absolut inte ens i närheten av det hångel jag var ute efter.

Damen i fråga hörde ju inte av sig. Mina fåfänga försök med sms på fredagskvällen var inte ens uppmärksammade. Skulle ha struntat i att skicka nåt alls. Sen var det tyst i flera dagar. Vilket tyder på ett visst ointresse. Så ja, igår innan jag somnade så fick jag veta via msn att det var mycket just nu, med skola och jobb osv.

Så var det med det. Hon hade inte så mycket mer att tillföra den diskussionen så jag somnade efter en stund. End of story? Förmodligen antagligen, maybe I dunno. Vi får se om hon kommer tillbaka eller bara försvinner ut i periferin. Vilket som nästan. Eller hur känns det egentligen? Bra fråga.

Bra jävla fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.