Drömtydning

ÖVERSVÄMNING: En mycket symbolisk dröm. Vatten svämmar över alla bräddar och hotar dig. Den sortens drömmar är en varningssignal och betyder ofta att vår inre harmoni är bruten och att det är något i vårt undermedvetna som hotar att ”dränka”, det vill säga ta överhand över vår personlighet.

Mattor

Afrika

Kondomer

Chili con carne

Det är svårt att hitta betydelser på saker man drömt om. Hittade bara vad översvämning kunde betyda och det var inte alls något vatten som svämmade över utan det sjönk undan. Sen var mattorna blöta och de tog jag med mig när jag gick och handlade och det var kondomer som handlades och sen kom jag hem till mor och far där jag helt plötsligt skulle veta vad kådisarna kostade. Efter lite om och men kom jag fram till att de kostade 16:- och var köpta på Bokia?

Skumt värre. Det var drömmen i sin helhet, utan att vara komplett. Minns ju inte allt.

3 svar till “Drömtydning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.