Nya planer.

Eftersom jag tänker vidareutbilda mig inom miljöfrågor så var jag ju tvungen att leta upp en passande utbildning. Hade först tänkt mig en bas inom beteendevetenskap och sen gå vidare därifrån med att utbilda och upplysa folket om miljöns importance. Få folk att ändra sitt slösabeteende till ett mer hållbart sådant. Det vill jag fortfarande, men nu har jag hittat en utbildning som är mer inriktad på just miljön. Det andra var lite väl flyktigt och flummigt. Sen är en annan fördel med den utbildning jag funnit att jag slipper flytta.

Det är nämligen Miljö och utvecklingSödertörns högskola jag tänkt söka till. Verkar som det jag tänkt mig. Någon som går denna utbildning nu och kan komma med lite åsikter välkomnas.

Får hoppas att detta blir bra nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.