En blöt kväll på Söder.

Kom fram till en förfest som var rätt intressant. Fick inte komma in i köket. Men iallafall så var det fullt ös på förfesten, jag hade inget förkrök så jag observerade mest och skrattade lite lätt. Efter lite spyor och diverse galenskaper så gick vi mot Shamrock. Där fick vissa inte komma in och det blev lite sisådär med det hela, men till slut fick vi till det. Stannade där ett tag sen vidare till Charles Dickens, var pissnödig som fan så jag och grabbarna (Peter och Fredrik, nya bekanta typ) gick före, medans de andra hyrde film (Lell och Stojg), som vi f.ö. sett nu. Eurotrip, Scotty doesn’t know.

Eftersom Dickens inte släpper in folk efter tolv kom bara jag och grabbarna in, de andra missade att komma in, så vi hällde i oss vår dricka där och gick till Björns Trädgård för att möta de andra. Där drog några hem, andra gick och pissa, sen in på Kellys. Där fortsatte vi, träffa på några andra osv. Sen rulla jag hit till Götgatan och bad snällt att få sova på soffan.

Det var trevligt och full rulle igår. Klart slut, ska se vad som sker ikväll, om jag åker hem eller hittar på något annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.