Kroppsligt förfall.

Har jag berättat om mina åkommor? Ja, för det räckte ju inte med att vara sjuk i nästan en hel vecka. Min blåsa beter sig underligt, slog lite här på nätet och har kommit fram till att det antingen är urinstenar eller överaktiv blåsa. Jobbiga grejer. Det är alltså mitt amatörutlåtande. Det är som ett tryck i den, sen gör det lite ont när jag kissar. Aj aj ojoj.

Sen så ramla jag på rumpan här igår. Skulle gå av bussen, klockan var strax innan sex på morgonn och whooops så sitter jag på backen och påsen flög all världens väg och ja, sylten var krossad och jag fick klättra över staket och grejer för att hämta matlådan som då låg i en plastpåse med krossad syltburk. Väldigt fin start på veckan.

Nu ska jag sova för hela dagen har varit otroligt tröttsam på alla möjliga vis.

GNARL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.