Snart pigg och oknullad.

Brukar alltid kunna hitta anledningar till att stanna uppe senare än nödvändigt, alltså efter klockan slagit 22. Men jag börjar bli en ordentlig kille. Ska nog gå och lägga mig nu, samma som igår, då la jag mig 21 med. Jag måste se fram emot helgen något ofantligt. Ska bli en trevlig helg faktiskt. Bubbel, bad och avslappning, käka ute sova tidigt på fredag. Sen på lördag ska jag upp runt 07 och sen bege mig till min gamla gymnasieskola för att skriva högskoleprovet för 3:e gången i mitt liv. Borde plugga, men det får nog bli imorgon. Så gott det nu går att plugga till såna prov.

Sen på kvällen ska jag på indierave. Oh gosh!

Jag behöver en sån helg, i goda vänners lag. Egentligen behöver jag ett ligg med, men vafan. Det vore ju nästan att önska sig lite väl mycket. Eller hur?

5 svar till “Snart pigg och oknullad.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.