IQ-fiskmås-BB.

Har äntligen fått i mig nåt ätbart, havregrynsgröt blev det idag. Har ingen som helst lust att äta köttbullar med makaroner idag med. Och mina få slantar som jag har kvar vägrar jag handla för så länge det bara går. Har ändå ingen inspiration till nåt ätligt. Då duger det med havregrynsgröt. Fick även lite blogglust. Att vilja blogga betyder det. är rätt trött men jag tvingar mig till att vara vaken så att jag kan se på IQ-fiskmås-BB. Vilket jag finner roande av någon anledning, är nog min fascination över människors beteenden.

Det handlar mycket om indelning i olika grupperingar inne i huset, de som gillar den och de som snackar skit om den och den och de som inte bryr sig utan bara vill ha kul och de som är jätteseriösa men falska… osv. Phew. Lång mening där. Halvtimme kvar, borde kanske sova och ta tag i vissa delar av mitt liv. Som att städa och göra lite rent och fint här hemma och kanske rent utav umgås med föräldrarna på något sätt.

Behöver göra en massa efterforskningar ang min framtid med, finansiering av studier m.m.

Någon som vill sponsra med x antal miljoner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.