Dissade kollegorna.

Igår fick jag ett väldigt fnissigt samtal från två av mina kollegor. De var ute på ett lokalt hak här i stan och tyckte att jag skulle komma ut. Men iomed att jag äger 52 kr så tyckte inte jag det var någon bra idé, sen var jag ärligt talat inte ett dugg sugen. Så jag dissade dem lite sådär. Sen smsterra dem mig lite, men jag gav inte vika, trots att de erbjöd sig att betala återstoden av inträdet. De behövde en danspartner hette det. Tror inte det va. De fick klara sig själva. I sista smset hotade de med att komma på efterfest, men jag låtsades sova. De var inte sådär superseriösa heller. De får dansa med mig den 13:e maj, för då åker vi iväg med Cinderella på kryssning. Och det mina vänner, kommer bli en upplevelse jag sällan kommer glömma.

Bävar nästan lite. Med tanke på hur jargongen går på rasterna. Jag och ett tiotal damer i sin bästa ålder. De flesta runt 40. Jisses.

Men jag tror att det blir kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.