6 årsjubileum.

Idag är det på dagen exakt 6 år sen jag gick med i Lunarstorm och började skriva dagbok. Hade inte skrivit dagbok innan jag började med att göra det på internet, vilket är lite synd. Men jag är rätt nöjd över det jag åstadkommit hitintills ändå. Har blivit både barnsliga inlägg om saker som jag i dagsläget inte känner igen mig själv i och mer djupa saker.

Om saker jag gått igenom, val som skett och val som inte skett. Det händer mycket på 6 år och även om jag inte skrivit ner allt, så finns en hel del av mitt liv med däri. Det mesta har jag fått in i bloggen här. Men det är fortfarande ungefär ett år kvar. Juli 2002-Juni 2003.

Just nu har jag fått gå in och ändra felaktiga datum, som åstadkommmits av blogger då jag importerade inlägg därifrån. Men det är jag nog klar med snart.

Nu är lunchen slut.

Ett svar till “6 årsjubileum.”

  1. Pingback: Ett eko i mängden » Blog Archive » Operation slutförd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.