Tänk va lätt.

Ja, tänk så lätt det vore om man vore en sån där. En person som bara var fåfäng och bara brydde sig om kläder, smink och glamour. Har skrivit om modebloggar och sånt förr, men inte om folket bakom. Jag känner ju inte dem. Har knappt bemödat mig med att läsa det som de skriver, för det är ju samma sak i nästan alla. dagens outfit och det här har jag köpt och nu ska jag ut och vara glammig i nattlivet. Förakt för ett sånt intresse kan man ju ha. Självklart får de ha det så. Det är ett fritt land.

Tycker bara det är lite ja, vad ska jag säga. Tragiskt? De tycker förmodligen samma om mig. Det är ju för att vi prioriterar olika i livet. Sen är jag nog säkert avundsjuk med. Nånstans i grund och botten. Vad vill jag komma fram till då? Det handlar väl till stor del om att jag inte förstår. Det är för mig helt ofattbart hur kläder och utseende kan vara så jävla viktigt. Samma sak med pengar och status. För det är till stor del det som det handlar om.

Har de verkligen inget bättre att bry sig om? Vilka märken som ger kredd, vad som är inne och vad som absolut inte får förekomma i garderoben. Suck vad ytligt. Men som sagt, be my guest, känns det viktigt för er så. Jag menar det är ju inget fel med att vilja klä sig snyggt och trivas i det man går omkring i. Men jag tycker deet går till överdrift i vissa kretsar. Men det är ju min åsikt.

Det är med en viss känsla av hjälplöshet jag skriver detta, för jag vet att det inte kommer att förändra någosn åsikt eller livsstil. Men jag kan inte hjälpa att undra vad som hade kunnat göras med alla de pengar som folk slänger ut på att vara inne, passa in, få status osv.

Utopia in my head.

3 svar till “Tänk va lätt.”

  1. Utopia in my head too.
    Jag erkänner att jag läser för lite modebloggar för att kanske ha rätt att uttala mig, men dom står mig upp i halsen. Visst, det är roligt med modetips och allt, men någon hejd måste det ju ändå finnas.
    Eller så är det jag som är överdrivet pretto 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.