Mer om ett vik.

Jobbet jag sökt.

Vi söker en dokumentalist som ska ansvara för kopiering och arkivering av valideringsdokumentation samt vara systemförvaltare för en valideringsdatabas.

Gruppen ansvarar för system och rutiner för validering och kalibrering inom områden som produktion, förpackning, lokaler, media och förråd inom DPS Tablets. Tjänsten är ett vikariat i ca 11 månader och innebär att kopiera, arkivera och registrera valideringsdokumentation. Vidare innebär tjänsten att vara systemförvaltare för valideringsdatabasen Oval och hålla utbildning för nya användare. Arbetsuppgifterna omfattar även uppdatering av valideringsmallar, sammanställning av diverse listor som t ex uppföljande åtgärder samt uppdatering av TQSV´s hemsida. Du kommer att arbeta i en grupp som är flexibel och där arbetstempot ofta är högt.

För tjänsten krävs gymnasieutbildning samt god kunskap i Office-paketet. Kunskap om webdesign är ett plus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.