Something is wrong.

Has everybody gone crazy?

Ungefär exakt den frågan ställer sig Simple Plan i sången Crazy. Sångaren gör det så jävla övertygande. Jag undrar också vad som gått galet och om alla är helt fucked up.

Har en mycket bättre morgon än så länge. Lite huvudvärk, men det hade jag igår innan jag la mig med. Vaknade nån minut innan klockan ringde. Drömde nåt sjukt med kryssningar, BB-Linn och Anton, Oskar, Lena, gamla klasskompisar från gymnasiet som skulle redovisa sånger och texter. Var helhäftig dröm iallafall. Jag är värdelös på att förklara drömmar, alltså berätta dem. Därför hoppar jag över det. Nu måste jag göra iordning mig och dra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.