Möblera om är ju skoj.

Så det gjorde jag idag. Blev väl ganska så nöjd. Ännu roligare var det att springa ner i tvättstugan och tvätta 6 maskiner med smutsig tvätt. Men nu är den ju ren och fin. Sen fixade jag till i alla garderober och byråer, så nu är det ordning där med, till och med lite organiserat. Undrar om jag slagit mig i skallen?

Är redigt laddad inför lördagens kryssningen, vi fick äntligen tag på buffeplatser. Så det blir en sittning vid 18. Så jag hinner allt göra iordning mig innan. Kanske hinner handla den sprit jag ska ha för kvällen med. Om jag inte velar för mkt. Men det ska nog gå bra. Eller nej, de öppnar ju inte tax free förräns vi lämnat hamn ja. Får ta det senare då.

Nu är klockan alldeles för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.