Lite hångel skulle duga.

På lördag bär det av. Iväg på böljan den blå. Jag och 13 kvinnor ombord på festkryssning som kommer bli svårslagen. Iallafall om man går efter berättelserna från deras tidigare strapatser. Idag avhandlades som vanligt hur de ska hjälpa mig att hitta ett lämpligt ragg och hur jag ska gå tillväga när jag väl funnit ett offer. Väldigt utstuderat. Lite för utstuderat om jag får säga det själv. Så jag protesterar ibland och säger att de får tagga ner.

Oavsett vad som händer på lördag kommer jag ha skoj. Tänker inte lägga ner några funderingar och förväntningar på det. Blir bara besviken om det är så. Men om det slutar som senast jag fick hjälp med att ragga på en kryssning kan det bli väldigt trevligt. Fast jag tänker nog försöka vara lite mer kräsen den här gången. Inte ta första bästa kanske.

Verkar som att de andra inte tycker jag behöver vara det, men det är bara för att de tycker att jag behöver få mig ett ligg. Jag blir rätt nöjd bara jag får hångla som sagt. Behöver inte vara mer invecklat än så. Kommer nog bli så att jag gör de andra lite besvikna. Haha, men det kan vara kul det med.

Ska bli kul att se dem flippa ur på fyllan.

2 svar till “Lite hångel skulle duga.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.