Löjeväckande.

Har sedan jag skrev inlägget om akismet och hur mycket spam jag fångat med det, fått ytterligare 2000 spam. Det är lite löjligt. Undrar om det är någon speciell anledning till detta. Vad är det som får spambotar att skicka sin skit hitåt liksom? Skulle så gärna ha word verification, men jag hittar ingen bra plugin med det.

Jobbar över just nu, har just haft ett svettigt pass inne i sterilen. Det är inte nådigt vad jobbigt det är att moppa taket med full skyddsmundering. Vem kom på den dumma idén btw? Moppa i taket liksom? Måste ju finnas bättre metoder.

Ska göra om proceduren en gång till, men då slipper jag taket, har liksom dragit mitt strå till stacken känns det som. Sen ska jag upp till city och gå på DANSmaniFEST.

Sen hem och bara slappa. Kortkort vecka nästa, så jävla sköönt.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.