Igår då.

Var uppe och stod i regnet medans de snacka om kärlek och dansade. Jag kände mig allmänt dryg och var det med. Blev rätt blöt med. Följde upp det med att möta Oskar och snurra runt i affärer som stank fisk och sånt. Sen hem till han och se på melodifestivalen. Otroligt vad mycket tråkig nonsens och skitmusik som skapas för detta fenomen. Okej, allt var väl inte totalt värdelöst, men det mesta.

Bra att Finland vann, även om jag blev lite patriotisk i början när det gick hyfsat för Carola. Hellre dem än hon iallafall. Nu kanske folk kan inse att det hela är en fars.

Sen skulle jag hem, vilket är en historia för sig. Gick i lagom tid mot centralstationen i Stockholm. Tänkte gena via Arlandatågens perrong och vidare upp på pendeltågsväntrummet. Men varenda dörr var låst, eftersom klockan var 00.35. Tåget gick 00.42. Så jag började kuta, runt hela jävla bussterminalen för att hinna med sista tåget. Vilket jag gjorde. Tyvärr.

Svettig och jävlig satte jag mig nöjd och trodde att nu är jag iallafall på väg hem. Snart hemma. Inte då. Någonstans mellan Tumba och Rönninge, förmodligen i en tunnel, eftersom det var kolsvart, stannar vi. Märkte inget konstigt. Men tydligen hade vi kört på något och var tvungna att invänta polis och brandkår innan vi fick köra vidare.

Det hade skett en olycka tydligen, men mer än så fick vi inte veta. Tror jag kom hem 03.50. Hur kul som helst. Hoppas att det inte var en människa bara. Men det får man ju aldrig veta ändå.

Andra bloggar om: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.