Bloggeri och bloggera.

Känner att jag vill skriva, bara för att folk ska se mig. Var just en sväng inne på min andra blogg, Miljöbloggen, som självklart handlar om miljö. Sen en sväng in på Bloggtoppen. Då kom statistikdjävulen i mig fram. Vill klättra, ha miljoner läsare och få massor med roliga och kritiska kommentarer. Varför kan man fråga sig. För det är kul helt enkelt. Kul med lite uppmärksamhet.

Andra bloggar om:
, , ,

2 svar till “Bloggeri och bloggera.”

  1. Men hallå…när bytte du tema? Visst är det bra med Widgets…men den här texten när man skriver är för jäkla liten….
    Försök ändra den till större man kan inte läsa vad man skriver

  2. Jo, jag vet, har inte kommit mig för att ändra bara. Ska kolla in det lite nu tror jag. Widgets är väldigt trevliga, skulle gärna hitta lite fler användbara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.