Ståndaktiga problem.

Jag går upp tidigt om morgnarna, vilket innebär att när jag sätter mig på bussen hem, så slappnar jag av en aning, man kan säga att jag somnar till. Vid denna avslappning sker vissa saker i vissa delar av en mans fysik.

När män drömmer slappnar kroppen och svällkropparna av på samma sätt som när de blir sexuellt upphetsade.

Ja, ungefär sådär ja. Idag var en sån dag. Med mina tighta Bronson Ace Jeans på till råga på allt. Kan säga att matkassen kom till användning då jag klev av bussen. Ja, det är inte så lätt att vara man alla gånger. Men det gör inget 😉

2 svar till “Ståndaktiga problem.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.