Värmen håller mig vaken.

Tankarna hjälper inte de heller. Eller är det känslan? Känslan att något inte stämmer, att något är fel. Det hjälper mig inte att somna i vart fall. Kanske är det en kommande svacka, eller så är det mer av något jag inte förstår. Som jag kanske undrar över, men inte orkar ta till mig och igenom. Varmt är det iallafall och jag är trött. Men det kommer inte gå att somna i första taget. Precis som den här känslan inte kommer försvinna för gott inom den snaraste framtiden.

Den kommer blekna, glömmas av ett tag, kanske hela semestern. Men sen kommer den tillbaka, som ett brev på posten som inte hade någon riktig adressat. Bryt upp, bryt upp skriker hela mitt väsen, men min själ orkar inte. Inte igen, vart åt denna gång?

Det hjälper ju inte.

Nånting fattas mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.