Vuxenpoäng någon?

Nattens svårmod följde mig till jobbet, men efter ett par timmar där tycks jag glömma bort det jobbiga. Det är väl därför man gör det, jobbar alltså. För att få annat att tänka på. Fast innan dess hann jag tänka hur jävla dålig och värdelös jag är typ 100 ggr om. Klarar inte ens av mitt jobb. Eller jag klarar det, men jag tolererar inga misstag eller att jag inte är så effektiv. Jag är min hårdaste domare.

Tror jag gett upp tanken på vidare studier med. Det går inte på ett ut med en stabil ekonomi. Jag får försöka satsa på att finna ett roligare, bättre betalt jobb, utan utbildning. Kan bli utmanande. Men jag är för feg. Kan ju alltid gå någon kvällskurs i nåt.

Har börjat spara lite smått med. Ska se om jag lyckas med att hålla i de pengarna. Tänkte toppa alla dessa vuxenpoäng med att satsa på en rejäl städning hemma samt lite motion på orbitreken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.