Jag skäms.

Vet inte vad jag tänkt på eller hur tankegången varit, men jag glömde att morsan fyller år idag. Har aldrig hänt förut. Var rena turen att jag skulle höra med syrran vad de hade för sig nu i hlgen. När de ska hem och så. Sanslöst. Ja, nu har jag iallafall grattat henne. Imorgon ska gamla barndomsradhuset flyttstädas och sen så är det bygones för alltid. Många minnen därifrån. Har spenderat merparten av mitt liv i det huset. Men det var dags att move on så att säga.

Nu har jag tränat och sett på lite film. A beautiful mind och End of days, helt okej underhållning.
Nu är jag skittrött och tänker sova.

3 svar till “Jag skäms.”

  1. JAg kommer aldrig ihåg folks födelsedagar. Dessutom så gick jag och trodde att jag själv var ett år äldre än jag egentligen var. Jag brukar dock ringa min mor litet då och då och säga att jag älskar henne.

  2. Livsfarligt med semester, man blir mer senil än när man jobbar. Jag har visst glömt ändra textstorleken när man skriver kommentarer med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.