Försök till eftertanke.

Skriva om vardagen som inte är så spännande. Kan jag alltid göra. Inte för att jag tänker på vad jag skriver, skriver mest nåt hipp som vadsom liksom. Men idag vill jag skriva nåt med lite mer eftertanke. Något som kanske kan kännas lite mer genomtänkt. Lite djupare.

Har i det förflutna inte haft några problem med att skriva om mer personliga saker och problem. Om mig och mitt liv. Det skulle ju vara det som det här handlar om. Får ta en tankeverkstad och utbringa lite mer personlighet. Vet ju att det/den finns därinne.

Humor brukar ju göra att folk gillar ens skrivande. Så är det iallafall för mig. Jag gillar humor i textform. Man läser ju för att bli underhållen. Gäller att hitta de små guldkornen. Men då måste man ju anstränga sig och jag tror tyvärr att det är där problemet ligger.

För jag menar hur svårt är det att skriva en text och vara helt opersonlig, ja till viss mån. Man har ju sitt eget tänk och det är ju personligt, men man kan alltid krydda till det hela lite. Måste nog blanda in lite annat folk än mig själv här också.

Det är ju i samspelet med ens sociala umgänge som det intressanta och framförallt komiska uppstår. Vardagsbetraktelser som kan bringa ett enkelt skratt till läsaren. Sådant är uppskattat. jag talar av personlig erfarenhet. Tror min bloggrulle speglar just detta till en viss del.

Nu tänker jag hämta min biljett till Arvikafestivalen. Återkommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.