homogay

Lite tankar jag haft nu när jag jobbat, efter en kommentar som löd ungefär, det är ju inte naturligt, två killar kan ju inte få barn och inte två tjejer heller.

Vad är det som säger att föda barn, få barn ihop, att föröka sig är det enda som är naturligt? Varför har vi då sex för nöjes skull? Så att säga. Det är väl inte naturligt, nej usch och fy. Bara när det är dags för reproduktion.

Vi är tillräckligt intelligenta för att kunna välja att ha sex för just den sköna känslan, men vi är inte smarta nog att kunna se att hela det här med naturligt och onaturligt inte ens är något man kan applicera på saker vi människor gör. Vi frångår ju naturens sätt i nästan allt ändå. Förstör miljön, skapar syntetiska preparat och kemikalier osv.

Jag säger att det ligger nog mest en massa sociala värderingar i såna här uttalanden. Samhället, den stora massan, pöbeln bestämmer vad som gäller. Mer eller mindre. Det har inte det minsta med biologi att göra.

Förresten är det nog rätt logiskt att se på homosexualitet som ett uttryck, från just moder jord, naturen att vi håller på att träda över människokvoten. Vi kommer bli överbefolkad och på något sätt så lägger sig nog naturen sig i på olika sätt för att förhindra att det går för långt. Infertilitet, tsunamis, svältkatastrofer och krig är även andra sätt att se till att vi inte blir allt för många.

Rätt faschinerande. Hoppas ingen tolkar det som att jag tycker homosexualitet är något ont som de övriga orsakerna till minskande population, som resterande exemplen. Inte alls. Kanske är det ett test att se om vi kan överkomma det med, vilket vi idag kan.

Fast jag hejar på moder jord ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.