Med i tidningen

Jag var med i lokaltidningen häromdagen. De skrev en artikel om bloggare. Så de hade listat min blogg bland lokala bloggare. Skrattade rakt ut när jag såg det. Fast det blev ingen besökaranstormning för det. Tyvärr har de väldigt begränsad tillgång till tidningen på nätet, man måste prenumerera och grejer.

Kul iallafall.

2 svar till “Med i tidningen”

  1. Kanske mitt fel att du kom med. Jag tipsade nämligen reportern från LT om de bloggar från Södertälje jag listat hos mig.

    Påverkade min besöksstatistik negativt att bli omnämnd. Tisdagen låg ca 15% under snittet denna vecka. Underligt.

    LT på nätet är närmast patetiskt även om de nu har lite mer än tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.