Uppskjutet beslut.

P.g.a att de inte har öppet nere på bobutiken idag så kan jag nog inte lämna in ansökan. Måste vänta tills på måndag. Utdraget värre. Då kan å andra sidan kola följa med kanske. Så får vi p-platsfrågan löst med. Värre är att lägenheten jag blivit erbjuden i V-ås måste beslutas om innan den 27/7. Annars blir jag av med den. Hoppas de hinner kolla upp kola innan dess. Det löser sig nog.

Ikväll tänker jag glömma allt vad fixa heter och njuta lite av livet. Ska ut med ett gäng f.d. kollegor från fabriken. Tänkte gå hem tidigare för att hinna vila upp mig lite, säger vi. 😛

Måste kuta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.