Jävla ventilation.

Kommer till jobbet och larmet inne i sterilen blinkar på för fulla muggar. Precis som det gjorde igår. Efter lite funderingar fram och tillbaka så beslöt vi oss för att gå in och storstäda ändå. Ringde till vakten och frågade dem för säkerhets skull. De sa att det var lugnt. Som att de vet något om ventilation och lufttryck.

Svettigt och skit. Borde ha kollat ventilationspåsarna som hänger i taket, hade vi sett att de inte var fyllda hade vi ju inte gått in. Men det märkte vi först när en av de som jobbar med sterilen kom och påpekade det. Så det blir till att göra om allt imorgon igen, med ventilation på, så då kanske det inte är lika jobbigt. Om det nu funkar då, var trasigt.

Hursomhelst jävligt typiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.